Imwar.Com
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:  

Konu Bilgileri
Konu BasligiKonu: Eski imwar nerede yöneticilerin tartışmalarına bak ):
Cevap SayisiCevap Sayisi: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 291 defa
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
  Yazdır  
Gönderen Konu: Eski imwar nerede yöneticilerin tartışmalarına bak ):  (Okunma Sayısı 291 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
12 Eylül 2009, 23:38:57
sas7979

İlkokul

*

Üye No : 21

Konu  : 1

Puantaj +0/-0
0 Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 12 Eylül 2009, 23:38:57 »

sas7979: Diyor Ki...
Selamun Aleykum ..Önceden beri bu siteyi takip ediyorum gerçekten çoğu olay hakkında bilgi sahibi oluyordum ama şu an görüyorum ki birbirinizi yemekten site kuşa dönmüş bütün içerik gitmiş halbuki ilk zamanlar çok yararlanmış bilgi sahibi olmuştum sizin birbirinizi yemeniz aslında birbirinize değil biz gerçeği arayan üyelerinize oluyor Üzgün.Türkiyede ancak doğal yolla fırtına oluyodu ama ben bu sitenin beyin fırtınası kavramını Türkiyeye getiren bi site olduğunu düşünüyodum ama biz Türklerrr bi yere kadar maalesef herhalde.. Sitenin tekrar eski haline dönmesi dileğiyle..
15 Eylül 2009, 18:08:02
Türkmen

İlkokul

*

Üye No : 5

Konu  : 7

Puantaj +4/-0
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2009, 18:08:02 »

Türkmen: Diyor Ki...
       sevgili kardeşim söylediklerinizde haklısınız bizde sitenin eski haline dönmesi için çalışıyoruz site bir süredir uyutulmaktaydı yani devre dışıydı ama site tekrar aktif edildi ve şu anda eski haline döndürmek için elimizden gelieni yapmaya çalışıyoruz aklınıza gelen bir konu olursa veya site hakkında uyarmak istediğiniz yerler olursa sizi memnuniyetle dinleriz hayırlı günler...
Türkmen'un İmzası...
Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür; ama hiç kimse önce kendini değiştirmeyi düşünmez.
Türkmen'un İmzası...
Türkmen İmza Seçmediniz...
19 Kasım 2009, 23:44:59
Arslan Bey

Yönetici

Üniversite

Üye No : 1

Konu  : 216

Puantaj +30/-0
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2009, 23:44:59 »

Arslan Bey: Diyor Ki...
      sevgili kardeşim söylediklerinizde haklısınız bizde sitenin eski haline dönmesi için çalışıyoruz site bir süredir uyutulmaktaydı yani devre dışıydı ama site tekrar aktif edildi ve şu anda eski haline döndürmek için elimizden gelieni yapmaya çalışıyoruz aklınıza gelen bir konu olursa veya site hakkında uyarmak istediğiniz yerler olursa sizi memnuniyetle dinleriz hayırlı günler...

Teşekkür ederim Türkmen. Ben  yokken cevap verme inceliğini göstermişsin.

Selamun Aleykum ..Önceden beri bu siteyi takip ediyorum gerçekten çoğu olay hakkında bilgi sahibi oluyordum ama şu an görüyorum ki birbirinizi yemekten site kuşa dönmüş bütün içerik gitmiş halbuki ilk zamanlar çok yararlanmış bilgi sahibi olmuştum sizin birbirinizi yemeniz aslında birbirinize değil biz gerçeği arayan üyelerinize oluyor Üzgün.Türkiyede ancak doğal yolla fırtına oluyodu ama ben bu sitenin beyin fırtınası kavramını Türkiyeye getiren bi site olduğunu düşünüyodum ama biz Türklerrr bi yere kadar maalesef herhalde.. Sitenin tekrar eski haline dönmesi dileğiyle..

Aleykumselam

IMWAR hakkındaki güzel fikirleriniz ve sözleriniz için teşekkür ederim. Sitenin içeriğinin kaybolması maalesef yaşanan çok büyük sıkıntılar sonucu başa gelmiş bir iştir. Bir kere de değil üstelik. Aslında bizim birbirimizi yediğimiz yok, ancak eğer insanlar IMWAR’a iftira atacaklarsa, bunu utanmaksızın, arlanmaksızın, ulu orta yalan söyleyerek yapacaklarsa, IMWAR üzerinden kendilerine rant elde etmeye çalışacaklarsa, buna da cevap veririz. Veririm. Verdim. Yazılanları okursanız, durumu daha iyi anlayabilirsiniz belki. Türkler bir yere kadardır evet. Haklısınız. Nereye ya da ne zamana kadar. Ebet müddete kadar.

Sitenin durgun olduğunu biliyorum. Sebebi benim. Çünkü ben şu an için IMWAR ile ilgilenememekteyim. Ama unutmuş muyuz? IMWAR unutulmaz. Yılların emeği unutulmaz. Bazı hazırlıklarımız var. 1 yıla kadar neticelenecek inşallah. kaldığımız yerden devam edeceğiz. O zamana kadar, gene elimizden geldiğince yazmaya, uğraşmaya çalışacağız.

Saygı ve sevgilerimle…
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2009, 23:47:33 Gönderen: Arslan Bey » Logged
Arslan Bey'un İmzası...
Yay Gibi Eğri Olup Tutulmaktansa, Ok Gibi Doğru olur Atılırım Ben

Görüp ahkam-ı asrı münharif sıdk u selametten
Çekildik izzet ü ikbal ile bab-ı hükûmetten
.,.,.,.,.,.,
Muini, zalimin dünyada erbab-ı denaettir
Köpektir zevk alan sayyad-ı bi-insafa hizmetten
.,.,.,.,.,.,
Arslan Bey'un İmzası...
Arslan Bey İmza Seçmediniz...